in

Vratio sam se da vam usadim pobednički mentalitet

Rezervni golman Mančester Junajteda Li Grant otkrio je da je Kristijano Ronaldo održao moćan govor pred utakmicu sa Njukaslom, kojim je neverovatno motivisao svoje saigrače, koji sada u njemu vide svog vođu, kako na terenu, tako i u duhovnom smislu.

Portugalac je svojim saigračima odmah stavio do znanja da zbog svojih godina neće biti nemi posmatrač dešavanja na „Old Trafordu“.

„Vratio sam se u Mančester Junajted iz dva razloga. Prvi je zato što volim klub, drugi je što volim pobednički mentalitet koji se razvija u svim segmentima ovoga kluba. Nisam se vratio da budem navijač. Ako želite da uspemo, potrebno mi je da srcem volite ovaj klub. Morate da jedete, spavate i borite se za ovaj klub. Bez obzira na to da li igrate ili ne, morate da podržite svoje saigrače i da date 100 odsto za Junajted.Ovde sam da pobeđujem i ništa drugo. Pobede nam svima donose sreću. Želim da budem srećan, a vi?“, rekao je Ronaldo, pa potom dodao:

„Vi neverovatni igrači i verujem u vas, inače se ne bih vratio. Navijači će vas podržati samo ako date sve od sebe. Želim da vratim pobednički mentalitet ovom klubu, da kada jednog dana odem u penziju, on ostane. Ova grupa igrača će dominirati fudbalom, kao mi u prošlosti. Daću sve od sebe da tako bude, ali mi je potrebna i vaša podrška. Da li ste spremni za borbu? Da li ste spremni da ostavite sve na terenu za klub?“, pita je Kristijano Ronaldo saigrače, nakon čega je dobio neverovatan aplauz u svlačionici i potvrdne odgovore.

Mančester Junajted je pobedio Njukasl rezultatom 4:1, a dva gola je postigao upravo portugalski superstar.

Tagovi