in

“Vlahović je fantastičan, doneo je samo dobre stvari u Juventus”

Fudbaler Juventusa Alvaro Morata izjavio je da je dolazak Dušana Vlahovića mnogo uticao i na njegovu poziciju u timu, a dodao je da se nada da će srpski fudbaler u utorak postići gol u Ligi šampiona.

Tokom zimskog prelaznog roka pričalo se da bi španski napadač mogao karijeru da nastavi u Barseloni, ali ‘stara dama’ nije dozvolila da do tog transfera dođe.

„Nije važno koliko sam bio blizu prelaska u Barselonu. Razgovarao sam sa trenerom Alegrijem, rekao mi je kakve ideje ima. Objasnio mi je koliko će Dušanov dolazak biti važan za mene, tako je i bilo. Da se ja pitam, ostao bih u Juventusu uvek“, rekao je Morata.

„Alegri značajno doprinosi tome, verujem mu. Od kada radimo zajedno, tražio je od mene mnogo toga, ali takođe zna koje su moje granice. Rekao mi je da ostanem i da mu verujem. Sada moram da opravdam poverenje koje je on imao u mene“.

Na pitanje na koji način je dolazak Vlahovića uticao na njega, španski fudbaler je rekao:

„On je fantastičan igrač. Doneo je samo pozitivne stvari. Mlad je, fantastična karijera je pred njim. Čak je i van terena vrlo pozitivan, brzo se uklopio. Nadam se da će postići prvi gol u Ligi šampiona sutra“.

Juventus u utorak igra protiv Viljareala prvi meč osmine finala elitnog evropskog takmičenja. Trener Alegri je potvrdio da će Morata i Vlahović biti u sastavu.

Tagovi