in

U Partizanu veruju: Možemo do titule!

Fudbaler Partizana Nikola Terzić nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Radnikom, a uveren je da crno-beli mogu do titule šampiona.


Partizan je na reprezentativnu pauzu otišao sa 75 bodova, posle pobede nad ekipom Radnika u Surdulici 2:1.

„Utakmica je bila veoma teška i sa velikim značajem za nas. Kada smo se pripremali, znali smo da će biti veoma teško. Naravno, ako dodate na sve i težak teren na kom nije moglo da se igra, a morali smo brzo da se adaptiramo na njega i sve oko nas, ovo što smo uradili čini nas ponosnim, jer smo osvojili jako bitna tri boda“, rekao je Terzić, koji je postigao prvi gol za crno-bele.

“Posle primljenog gola napravili smo neverovatnu reakciju, brzo došli do izjednačujućeg pogotka i nastavili da ređamo šanse sa željom da pokušamo da dođemo do preokreta u prvom poluvremenu. Nakon što smo izašli na teren u drugom poluvremenu, veoma brzo smo postigli naš drugi gol i preokrenuli rezultat. Do samog kraja smo pokazali karakter, da smo pravi tim i svi kao jedan”.

Partizan je na vrhu tabele Superlige Srbije, sa istim brojem bodova kao i Crvena zvezda. Na pitanje da li njegov tim može do titule, Terzić je odgovorio:

“Naravno da možemo do titule, ima još dosta da se igra. Spremni smo za nastavak i nadamo se da cemo slaviti titulu na kraju”.

Crno-beli posle reprezentativne pauze dočekuju TSC.

Tagovi