U osmini finala i Švajcarci, Česi, Šveđani…

Posle dobijanja epiloga u grupi B, iz koje će u osminu finala Evropskog prvenstva proći Belgija i Danska, saznali smo imena još pet sigurnih učesnika nokaut faze. U pitanju su Švajcarska, Engleska, Češka, Švedska i Francuska.

Bez obzira na ishode preostalih mečeva, pomenute selekcije će se naći među 16 najboljih. U najgorem slučaju kroz poredak četiri najbolje trećeplasirane ekipe u grupnoj fazi.

Švajcarci su grupi A osvojili četiri poena. Englezi i Česi imaju isti broj bodova pred međusobni duel na zatvaranju grupe D. Francuska u grupi F, takođe, ima četiri boda, kao i Švedska u okviru grupe E.

Dakle, trenutni spisak timova u osmini finala čine: Italija, Vels, Švajcarska, Belgija, Danska, Holandija, Austrija, Češka, Engleska, Švedska i Francuska.

Čekaju se još pet imena…

U ovom momentu poznata su i dva para osmine finala. Italija – Austrija i Danska – Vels.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)

Tagovi