in

Stanojević pred polufinale Kupa: Biće promena u timu

Meč između Vojvodine i Partizana na programu je u sredu, 11. maja od 16.30.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim nema pravo na kiks i da mora da bude maksimalno oprezan u duelu sa Vojvodinom. Partizan će u sredu na svom terenu igrati protiv Vojvodine, u meču polufinala Kupa Srbije.

„Igramo drugi meč protiv Vojvodine u kratkom periodu. Oni su dobra ekipa, i neće biti lako dva puta ih pobediti. Ovo je eliminaciona utakmica. Nemamo prava na kiks“, izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan je u subotu u prvenstvenom meču pobedio Vojvodinu na svom terenu sa 2:1.

„Mi smo perfekcionisti. Nisam zadovoljan završnicom tog meča. Morali smo ranije da rešimo utakmicu. Ipak, veći deo meča smo odigrali dobro“, rekao je Stanojević.

Trener crno-belih da je ekipa „veoma motivisana“ i da su svi igrači na raspolaganju.

„Sigurno će biti promena kod obe ekipe. Dobro poznajemo Vojvodinu i njihovu igru, i pored toga što su promenili tri trenera“, dodao je on.

Stnaojević je rekao da je svaki trofej „važan za klub“, i da je „najbitnije prvenstvo, pa potom Evropa, pa tek onda Kup.

„Ovo je važna utakmica za nas jer može da nam donese finale i borbu za još jedan trofej“, rekao je Stanojević.

Bibars Natho je danas produžio ugovor sa Partizanom, a Stanojević je rekao da ga to „raduje“ i da to govori o „poverenju“ između kluba i igrača.

Tagovi