in

Selektor Stojković sprema privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića

Selektor Stojković sprema privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković oglasio se u utorak povodom saopštenja u kojima je spominjano njegovo ime nakon VAR penala na utakmici Superlige između Spartaka iz Subotice i Partizana.

U tri saopštenja koja je medijima od subote popodne do nedelje uveče dostavila Crvena zvezda, Dragan Stoković naveden je kao glavni uzročnik i krivac svih problema srpskog fudbala, a glavna poruka Zvezdinih saopštenja je da je Stojković taj koji „Zvezdi ne da da osvoji titulu“.

#social-embed_0

„Mučno mi je bilo da pronađem reči kojima bih mogao da opišem koliko sam bio šokiran kada sam pročitao optužbe, neistine, gnusne i prljave i niskobudžetne laži o sebi. Nije prvi put da Zvezdan Terzić tako govori o meni. Ranije sam ignorisao, imao sam fokus isključivo ka reprezentaciji, ka plasmanu na Svetsko prvenstvo i ka nečemu što sam prepoznao ne kao lični, nego kao interes nacije i srpske države“, naveo je Stojković u saopštenju.

Ovog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim da trpim”, dodao je Stojković.

“Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana”, istakao je Stojković.

Tagovi