in

Rezultat previsok za ono što smo pokazali na terenu

Rezultat previsok za ono što smo pokazali na terenu

Treneru Crvene zvezde Dejanu Stankoviću je drago zbog prikazane igre u Glazgovu, ali žali što njegovi fudbaleri nisu nagrađeni povoljnijim rezultatom pred revanš u Beogradu.

Doživeo je srpski šampion ubedljiv poraz, ali ima za čim da žali, za promašenim penalom, prečkom i tri poništena gola. Po svemu prikazanom nije bio podređen na stadionu Ajbroks.

„To mi je drago, ali je opet rezultat previsok. Mislim da nije bio takav odmos snaga na terenu. Izašli smo visoko i hrabro, ostajali 1 na 1 pozadi, to nam više nije problem, verujemo jedni drugima i možemo tako da igramo. Stvorili smo naše šanse, tri puta je bio ofsajd, imali smo i penal, prečku… Njima isto penal koji je ležeran da kažemo, lako dosuđen, ali okej to je sve sastavni deo igre, tri prekida, tri gola. Samo mi je žao što je rezultat dosta visok za ono što smo pružili na terenu. Ako smo već trebali da izgubimo, mislim da je rezultat trebalo da bude drugačiji, bar sa jednim postignutim golom, ako ne i dva u njihovoj mreži“, istakao je Dejan Stanković.

Crvena Zvezda coach Dejan Stankovic Europa League - Round of 16 First Leg - Rangers v Crvena Zvezda
Izvor : REUTERS/Russell Cheyne

Revanš je već za sedam dana, verovatno će biti i dopra posećenost na “Marakani”.

“Ubeđen sam da će biti pune tribine! Čvrsta su i organizovana ekipa, dosta jaka, ali smo pokazali da možemo da ih stavimo u problem. U fudbalu ništa nije nemoguće, ali ja sam realista, rezutat je previsok. Da smo dali jedan gol iil dva, da to bude otvoreno do kraja… ovako biće dosta teže, ali nikad ne reci nikad. Idemo dalje”, zaključio je trener crveno-belih.

Revanš na stadionu “Rajko Mitić” igra se 17. marta.

SPORTKLUB_RanCrv_100322
Izvor : Sofascore