in

Raul odbio da pređe u Lids Junajted

Raul odbio da pređe u Lids Junajted

Raul Gonsales je trenutno trener Kastilje, Realovog rezervnog tima u kojem ima dosta mladih igrača. Ta ekipa igra odlično pa je zato Raul dobio ponudu Lids Junajteda koji je od ovog ponedeljka bez menadžera.

Džesi Marč je dobio otkaz posle manje od godinu dana na „Eland roudu“ i sada Lids mora da nađe neku zamenu. Engleski tim je kao prvu želju stavio Raula Gonsalesa, legendu madridskog Reala i čoveka koji je tiho i bez mnogo pompe počeo trenersku karijeru. On je trneutno u Kastilji, ekipi koja se bori za ulazak u Segundu. On tamo radi od 2019. godine, a kako stoje stvari želi da tu i ostane.

Njemu se trenutno ne ide iz Madrida piše As. Raul je svakako ostvario veliki napredak u poslednje vreme i to je uticalo da ga mnogi klubovi žele. Navodno je već imao ponude Ajntrahta i Šalkea, ali i španskih klubova.

Raul predvodi veoma zanimljivu ekipu, mnoge je zadržao na tom mestu i ne želi da ih „izda“ jer sa njima želi da obezbedi promociju. Takođe veliki faktor je i Raulova želja da jednog dana bude trener prvog tima.

Raul Gonsales Blanko je živa legenda Reala, igrao je 16 godina za prvi tim, dao je 228 golova na 550 utakmica. Posle Reala je igrao za Šalke, Al Sad i Njujork Kosmos.