in

Radnik smenio Bondžulića, Đorđević novi šef

Superligaš Radnik smenio je Igora Bondžulića sa mesta šefa stručnog štaba, saznaje Sport klub. U istom paketu, klub je novi posao poverio Dušanu Đorđeviću, doskorašnjem treneru Čukaričkog.

U ponedeljak, pre podne, ozvaničen je definitivan rastanak sa Igorom Bondžulićem. Ugovor je raskinut posle poraza od Napretka, u Kruševcu (0:1).

Šuškalo se dan nakon meča u Lazarevom gradu da se rukovodstvo Radnika već dalo u potragu za novim rešenjem na klupi, iako rastanak sa Bondžulićem nije bio potvrđen. Overa je stigla u ponedeljak, oko 10.30, kad je završen sastanak klupskog rukovodstva sa mladim stručnjakom.

Zanimljivo, a valjda je takav usud srpskih trenera, Bondžulić ostavlja Radnik u sredini tabele, na sigurnom, devetom mestu. Od početka sezone, kad je i došao u Surdulicu, upisao je po dve pobede i poraza i tri remija. Sa Bondžulićem, klupu napušta i trener u stručnom štabu Jovan Nikitović.

Rukovodstvo Radnika odlučilo je da ekipu u nastavku sezone predvodi Dušan Đorđević. Beogradski stručnjak, ranije angažovan samostalno u Čukaričkom i IMT-u, doputovaće tokom dana u Surdulicu i biti predstavljen igračima…

Novi šef struke debitovaće na klupi Radnika narednog vikenda, u duelu sa Vojvodinom, u Surdulici.

Radnik je prošle sezone, podsetimo, sa uspehom predvodio Slavoljub Đorđević, od juna šef struke novosadskog tima.