in

Prva kandidatura za predsednika FSS: Zapad zvanično uz Džaju

Prva kandidatura za predsednika FSS: Zapad zvanično uz Džaju

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije i zvanično je predložio Dragana Džajića za budućeg predsednika FSS.

Sednicu u Aranđelovcu, prema očekivanjima, obeležio je jedinstven stav članova „fudbalske vlade“ najvećeg regionalnog saveza.

„Jednoglasnom odlukom i na veliko zadovoljstvo svih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, na sednici održanoj 20. februara, u Aranđelovcu, kandidovan je Dragan Džajić, najveće fudbalsko ime u našoj zemlji za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, za mandatni period 2022-2026…“, stoji u odluci s potpisima Nebojše Živanovića i Darka Bradonjića, predsednika i generalnog sekretara zapadnog regiona.

Najveći savez u sistemu FSS otišao je i korak dalje. Ka kancelariji Fudbalskog saveza Srbije otpremljena je i podrška kandidaturi Dragana Džajića, s potpisima 20 delegata, članova buduće Izborne skupštine, emisara klubova, trenerske i sudijske organizacije. Praktično, Džajić sada ima 20 sigurnih glasova. Da to, ipak, ništa ne mora da znači najbolje je osetio Nenad Bjeković, s jeseni „viđeni“ predsednik FSS.

U toku nedelje, prema najavama, uz Džajića bi trebalo da stanu i ostali savezi, s pravom da kandiduju predsednika – vojvođanski, istočni i beogradski.

Poslednjih dana, u javnosti je plasirana netačna informacija da je zapad još ranije podržao počasnog predsednika Crvene zvezde. Zvanično, od 20. februara, stigla je prva kandidatura… Čitaocima Sport kluba ostavljamo i konkretnu odluku FS Regiona zapadne Srbije na „pregled“…

 

Tagovi