in

Politička nagrada, potreban im je “Gospodin Idealni”

Napadač Milana i reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović rekao je da ne žali što nikada nije osvojio “Zlatnu loptu”.

Aktuelni osvajač je Lionel Mesi iz PSŽ, koji je rekordnih sedam puta proglašavan za najboljeg igrača sveta. Na drugom mestu je Kristijano Ronaldo sa pet „Zlatnih lopti, dok po tri imaju Johan Krojf, Mišel Platini i Marko van Basten.

„To što nijednom nisam dobio pomenutu nagradu za mene ništa ne menja. „Zlatna lopta“ je politička nagrada. Lako je dati dobrom momku. Potreban im je „Gospodin Idealni“. Ako otvoreno pričate o tome, nećete dobiti tu nagradu,” izjavio je Ibrahimović.

Četvrdesetogodišnji napadač je ove sezone postigao osam golova u 22 utakmice u svim takmičenjima, a ugovor sa Roso-nerima ističe mu 30. juna 2022.

Švedska u utorak u 20:45 sati gostuje Poljskoj u finalu baraža za plasman na Svetsko prvenstvo, a prenos je na Sport Klubu.

Utakmicu Poljska – Švedska možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

Tagovi