in

Partizan u jednom danu dva puta igrao nerešeno

Partizan u jednom danu dva puta igrao nerešeno

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 0:0 sa Austrijom iz Beča na pripremama u Turskoj.

To je drugi remi crno-belih u istom danu nakon što su jutros igrali 1:1 protiv ekipe TSC iz Bačke Topole.

Mogla je ekipa Gordana Petrića i do pobede protiv Austrijanaca u Beleku da joj na početku meča nije poništen gol, stekao se utisak regularan. Pogotku Aleksandra Lutovca prethodila je dobra akcija Bibarsa Natha.

Iskusni Izraelac je privukao pažnju i u drugom poluvremenu, ali ovog puta ne po dobrom, dobio je drugi žuti odnosno crveni karton. Međutim, kako je reč o prijateljskoj utakmici Gordan Petrić je umesto njega mogao da ubaci novog igrača.

Foto FK Partizan Miroslav Todorović/ Bibars Natho

Trener Partizana je šansu dao sledećim fudbalerima: Popović, Filipović, Marković, Ilić, Šehović, Traore, Natho, Baždar, Lutovac, Jović, Rikardo. U drugom poluvremenu zaigrali su i Stjepanović i Jevremović.

Crno-bele do kraja priprema čekaju još dve provere, obe istog dana u petak 27. januara. Pre podne će rival biti danski Horsens, popodne CSKA iz Moskve što će ujedno biti i generalna provera pred nastavak prvenstva.

Partizan u prvom prolećnom kolu 4. februara gostuje u Kruševcu ekipi Napretka. Crno-beli su drugi na tabeli Superlige sa 43 boda, deset manje od Crvene zvezde.

Tagovi