Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci! – Sport

Trener Radničkog iz Sremske Mitrovice Bogdan Korak rasplakao se tokom konferenciji za medije nakon što je njegov tim obezbedio opstanak, posle skandala koji su napravili Vranjanci, koji su napustili teren sredinom drugog poluvremena.

Korak je ovaj opstanak posvetio svojoj ćerki, koja je već 30 dana u bolnici, a to nije znao niko u klubu.

– Nikad nisam bio sam, kompletno su ljudi iz uprave bili ovde svaki dan, vodili računa da nam nešto ne fali. Igrači su vratili na terenu na najbolji način. Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci. Niko u klubu ne zna da je ona u bolnici već 30 dana. I biće u redu. To je to. Hvala vam na svemu, malo sam emotivno reagovao – rekao je Korak, koji je zaplakao nakon tih reči.

Korak kaže da ne razume potez Dinama iz Vranja koji je napustio teren, kao i to što trener gostiju nije došao na konferenciju za medije.

– Mi smo i prošlu utakmicu imali problem, ili neće da dođu treneri, ili ih smenjujemo ili neće da dolaze na konferenciju. Prošli put Zoran Milinković nije došao, sad i ovaj trener, ne znam zašto nije došao. Mi smo imali totalni napad sa 6-7 igrača u napadu na 1:1, išli smo da dobijemo utakmicu i dobili bismo ih, kako smo ih nagazili, dobili bismo sigurno. Zašto su se naljutili, to je već stvar FSS, oni jedva čekaju takve stvari u našem fudbalu sigurno. Pa šta je trebalo mi da uradimo posle meča u Loznici, primili smo dva gola, a lopta nije ni prešla liniju i izgubili smo 2:1, na konferenciji nisam rekao nijednu reč o sudiji, čestitao sam i izašao sam, sa teškom mukom. Ne znam zašto su ljuti. Mi smo čestito odradili ovaj deo prvenstva kao nijedna ekipa u ligi – zaključio je Korak.