in

Osećamo se jakim i snažnim

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je pobedom svog tima protiv TSC, ali i apostrofira sjajnu podršku publike.

Sve čestitke momcima na pobedi. Igramo u ritmu nedelja-četvrtak, nedelja-utorak, subota-sreda, dosta energije i trošenja igrača, kako emotivno, tako i fizički. Raduje nas ova posećenost tribina, sedam utakmica na kojih je došlo 120 hiljada navijača da nas gleda, a mi se osećamo jakim i snažnim. Kada igramo na našem stadionu možemo da vodimo i gubimo, ali uz ovakvu podršku, snagu koja nam dolazi i pozitivu, treba nam pozitiva. Idemo iz utakmice u utakmicu bez problema prema napred. Utakmicu smo držali pod kontrolom od početka, odmah u prvom minutu smo imali situaciju jedan na jedan, da smo to realizovali, na vreme otvorili utakmicu i na kraju je rešili. Iako smo primili gol, nastavili smo, stvorili dosta šansi, nekad ne može ni sve da se pogodi. Dobar roster, nekoliko igrača smo odmorili, a neko je morao da „izgura“ celu utakmicu – rekao je Stanković.

Raduje se što se polako završava letnji ubitačan ritam.

Moramo da prođemo ovu „letnju ligu“, jul i avgust, da doteramo i ispunimo sve ciljeve do kraja. Posle toga dolazi reprezentativna pauza, ide malo odmora za momke. Igranje 13, 14 utakmica u 40 dana, pogotovo leti je jedna velika stvar.