in

Ognjen i Stojan Vranješ novčano kažnjeni za fizički napad

Ognjen i Stojan Vranješ novčano kažnjeni za fizički napad

Fudbaleri Ognjen i Stojan Vranješ osuđeni su pred sudom u Banja Luci na novčanu kaznu u iznosu od 4.000 evra zbog nanošenja telesnih povreda Dušanu Komljenoviću i njegovoj tadašnjoj devojci, a sada supruzi, Ani u junu 2020. godine.

Ognjen i Stojan Vranješ napali su bračni par Komljenović 20. juna 2020. godine u centru Banja Luke ispred jednog restorana u robnoj kući.

Tada je kod pokretnih stepenica Ognjen fizički napao Dušana Komljenovića i Anu, tada Trtić. On je stisnutom pesnicom udario Dušana u glavu u predelu lica, pa mu je tom prilikom izbio tri zuba i oštetio četvrti. Od udarca je Komljenovića pao niz pokretne stepnice sa drugog na prvi sprat“, navodi se u presudi prema kojoj Ognjen mora da plati 3.000, a Stojan 1.000 evra.

Ognjen je udario Dušana Komljenovića u glavu pesnicom i izbio mu tri zuba. Posle toga je gurnuo Anu Komljenović koja je potom pala niz pokretne stepenice i tako polomila dva rebra.

Ognjen se zatim spustio niz stepenice i opet našao Komljenovića, posle čega se u tuču uključio i Stojan.

Oštećeni su zatražili veće kazne za napadače, ali sudija je ipak dosudio da plate ukuono 4.000 evra i pri tome moraju da snose troškove suđenja.

Ognjen igra u turskom Hataju, dok je njegov stariji brat Stojan član Slobode iz Tuzle. Obojica su igrali za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Tagovi