in

Noviteti na Shoppster.com oduševiće sve ljubitelje Premijer lige

Noviteti na Shoppster.com oduševiće sve ljubitelje Premijer lige

Najveća online i TV prodavnica u regionu shoppster.com svakodnevno priprema novitete za svoje korisnike, a jedna od ekskluziva obradovaće sve ljubitelje fudbala, naročito engleske Premijer lige.

Brojne ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu od danas na shoppster.com očekuje zvanična sportska oprema fudbalskog kluba Sautempton. Garderoba izuzetnog kvaliteta – dresovi, dukserice, šalovi i sportske jakne – dostupna je u svim aktuelnim varijacijama. Kupci mogu da odaberu „domaći“ crveno-beli ili plavo-žuti gostujući dres, kao i crnu varijantu, tirkizni golmanski dres ili beli dres za FA Kup.

„Shoppster pokazuje još jednom da je pozitivno iskustvo online kupovine u svakom smislu najvažniji stub našeg poslovanja. U eCommerce poslovanju izuzetno je važno pažljivo osluškivati i pratiti aktuelnosti na tržištu, a u ovom slučaju bilo nam je zadovoljstvo da uvažimo sugestije i ispratimo interesovanja brojnih ljubitelja fudbala koji poklanjaju sve veću pažnju „svecima“ iz Sautemptona. Verujemo da će ih ono što smo im pripremili zaista oduševiti“,  izjavila je direktorka Shoppstera Ljiljana Ahmetović.

Premijer liga i Sautempton su u fokusu domaće javnosti od kada je većinski vlasnik kluba postao srpski biznismen Dragan Šolak, a oduševljenje publike činjenicom da je jedan Srbin postao vlasnik premijerligaša iskazuje se svakodnevno na društvenim mrežama.

Pozitivna atmosfera primetna je i u samom klubu, kao i među engleskim navijačima, jer „sveci“ igraju sve kvalitetnije utakmice, beleže sve više pobeda, a ravnopravno staju „na crtu“ čak i Mančester Junajtedu. Domaći navijači, koji su sve brojniji i Sautempton uveliko nazivaju „srpskim premijerligašem“, sada imaju priliku da lako, brzo i iz udobnosti doma kupe originalne dresove omiljenog ostrvskog kluba.

Tagovi