in

Nekad Kokeza, danas prvenstvo režira Piksi!

Nekad Kokeza, danas prvenstvo režira Piksi!

Odmah posle pobede Partizana u Subotici (1:0) saopštenjem se oglasilo rukovodstvo Crvene zvezde.

U žestokom tonu, crveno-beli su se obrušili na rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije i selektora Dragana Stojkovića. Usput su i zatražili smenu Sudijske komisije FSS, na čelu sa predsednikom Dejanom Filipovićem.

Saopštenje prenosimo uz redakcijsku opremu teksta.

„Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković. Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu.”

Rukovodstvo Zvezde smatra da je prvenstvo neregularno.

“Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Tražimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima”.

Tagovi