in

Ne znam detalje, podržavam Overmarsa kao prijatelj

Ne znam detalje, podržavam Overmarsa kao prijatelj

Kapiten Ajaksa Dušana Tadić u intervjuu za NOS rekao je da Marka Overmarsa voli kao prijatelja i da ne ulazi u detalje skandala koji se nedavno desio u klubu. Naime, doskorašnjeg direktora Kopljanika su koleginice prijavile kako im je slao eksplicitne fotografije, posle čega je morao da napusti klub.

„Nemam šta da kažem na tu temu jer ne znam detalje. Ne znam šta se stvarno desilo, niti me to interesuje. Ne želim da budem taj koji će da sudi da li je neko pogrešio ili ne. Podržavam Overmarsa kao prijatelja i čoveka koji je dosta uradio za klub. Moj veliki san je bio da dođem u Ajaks, a on mi je pomogao da ga ostvarim. Gajim posebna osećanja prem tom čoveku, koji je uspeo da napravi tim koji dominira godinama“, rekao je Tadić.

Trenutno svetska tema broj jedan su dešavanja u Ukrajini, pa ni kapiten reprezentacije Srbije, nije bio pošteđen pitanja na tu temu.

„Lično sam imao loše iskustvo kada je NATO bombardovao Srbiju 1999. godine. Nadam se da će se dešavanja u Ukrajini što pre završiti jer svima želim mir“, rekao je Tadić.

Tagovi