in

Napoliju samo bod na Sardiniji

Ni treći kandidat za Skudeto nije uspeo da dođe do pobede u 26. kolu Serije A. Napoli je na Sardiniji odigrao samo 1:1 protiv Kaljarija i propustio priliku da se nađe na prvoj poziciji.

Milan je igrao samo 2:2 u Salernu. Potom je Inter razočarao sopstvene navijače i na Meaci izgubio od Sasuola 2:0. Umesto da te kikseve iskoristi Napoli, ni ekipa Lućana Spaletija nije uspela da pokupi sva tri boda.

Napoli je odigrao samo 1:1 protiv Kaljarija na Sardiniji, a vrlo lako bi prst krivice mogao da se uperi u bivšeg trenera Intera i Rome. Jer kockao se Spaleti i na klupi ostavio najubojitijeg napadača Osimena, koji je morao da vadi kestenje iz vatre.

Kaljari je poveo u 58. minutu golom Pereira. Spaleti je svoju grešku uvideo i u 67. minutu uveo nigerijskog napadača. Upravo je on u 87. minutu zatresao mrežu i doneo, ipak vredan bod Napoliju u borbi za Skudeto.

Sada je Napoli poravnat sa Interom na drugoj poziciji, i ima dva boda manje od lidera Milana. Ali Inter ima utakmicu manje od oba konkurenta.

Tagovi