in

Modrić je Mesija stavio u džep!

Modrić je Mesija stavio u džep!

Navijači Pari Sen Žermena i dalje su razjareni činjenicom da je tim iz francuske prestonice posle velikog preokreta još jednom eliminisan iz nokaut faze Lige šampiona – navijači PSŽ nezadovoljstvo su iskazali na meču Lige 1 protiv Bordoa, a u medijima se nastavljaju kritike, pre svega na dvojicu najvećih zvezda – Lionela Mesija i Nejmara.

„Nejmar? Ne samo da smo dozvolili da nam ovaj igrač ‘istruli’, već smo ga pretvorili u čudovište. Nejmar je postao čudovište koje više čak nije ni fudbaler. On je sada simbol svega pogrešnog u našem klubu. On ima najveću platu u istoriji PSŽ, trebalo je da nas odvede na vrh, a sada ga svi mrze gde god da ode. Njegovo ponašanje, promene raspoloženja, sve što uradi… Nemoguće je da je neko toliko omrznut. Nikada u istoriji nije postojao fudbaler kojeg su toliko prezirali“, izjavio je novinar francuske televizije Danijel Riolo.

Sa druge strane, kritika nije pošteđen ni sedmostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Mesi – Argentinca je komentarisao Žerom Roten, nekadašnji as Monaka i Pari Sen Žermena.

„Što se mene tiče, za ove neuspehe odgovorni su Nejmar i Mesi. Kada je Leonardo doveo Mesija, on je njih dvojicu postavio na pijedestal – stalno su nam govorili kako su oni legende i kako smo mi skupo platili igrače takvog statusa. Ne napadam ja Marka Veratija, Danila, Leandra Paredesa ili Kilijana Mbapea. Meni su problematična ova dvojica plaćenika. Ne volim da govorim o tome da je Mesi prevara, ali sada to nije daleko od istine. Šetao se po terenu, Luka Modrić ga je stavio u džep“, izjavio je 43-godišnji Žerom Roten, koji je od 2003. do 2007. bio francuski reprezentativac.

Tagovi