in

Mbape ponovio – Realov za bogatstvo ili za „0“ sledećeg leta

Napadač PSŽ Kilijan Mpabe ponovio je u četvrtak da je njegova jedina želja da obuče dres Real Madrida.

Italijnski novinar Fabricio Romano prenosi da je jedan od najboljih fudbalera današnjice ljudima koji su mu blisti još jednom jasno stavio do znanja da uopšte ne razmišlja o nastavku saradnje sa Svecima i da mu je jedina želja da se pridruži Kraljevskom klubu.

Mbapeu ugovor sa klubom iz Pariza ističe sledećeg leta, a u četvrtak posle podne potvrđena je informacija da je Real poslao novu zvaničnu ponudu – 170 miliona evra + 10 miliona evra bonus.

Izvori bliski madridskom klubu smatraju da će to biti poslednja ponuda, dodaje Romano.

Dakle, kako sada stvari stoje, jasno je da je sve u rukama rukovodstva Svetaca, koje je na sve načine pokušalo da zadrži Mbapea, ali nije uspelo.

Ukoliko PSŽ ne prihvati ponudu Madriđana, francuski reprezentativac će ostati u Parizu do isteka ugovora i sledećeg leta se kao slobodan igrač preseliti u Real. Računica koja svakako ne ide na ruku francuskom klubu…

Sportski direktor PSŽ Leonardo je dan ranije više puta istakao da je napadač obećao da iz kluba neće otići kao slobodan fudbaler.

Očekuje nas uzbudljiva završnica prelaznog roka, a eventualni odlazak Mbapea verovatno bi pokrenuo lavinu i drugih zanimljivih transfera.

Tagovi