in

Ko kupi kartu za Čukarički, sa njom može i na derbi

Ko kupi kartu za Čukarički, sa njom može i na derbi

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će svi navijači crveno-belih, koji kupe ulaznice za meč sa Čukaričkim u 22. kolu Superlige Srbije, dobiti besplatnu kartu za 169. “večiti” derbi sa Partizanom.

Crvena zvezda je krenula u akciju privlačenja što većeg broja navijača za predstojeću utakmicu sa Čukaričkim u Mozzart Bet ligi Srbije (subota, 15.00).

Crveno-beli su odlučili da obraduju svoje navijače, jer će oni koji se nađu na tribinama dobiti i besplatnu kartu za 169. večiti derbi koji se igra 2. marta od 18 časova.

„Uslov za zvezdaše je da dođu na utakmicu protiv Čukaričkog i da očitaju ulaznicu, da bi karta za večiti derbi važila. Svako ko do karte za meč sa Čukaričkim dođe onlajn, imaće mogućnost da na odvojenom i obeleženom šalteru na stadionu, podigne ulaznicu za večiti derbi“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Prodaja karata na blagajnama Marakane vršiće se u petak 17. februara u terminu od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 10 do početka meča. Do karte se može doćo već danas, jer je onlajn prodaja u toku, putem linka: crvenazvezda.iticket.rs.

Cene ulaznica su:

Sever: 400 dinara

Istok: 600 dinara

Zapad: 800 dinara

Tribina Siniša Mihajlović: 1200 dinara

VIP 1: 2500 dinara

VIP 2: 2500 dinara

VIP Galerija: 4000 dinara

Tagovi