in

Juve slavio u Firenci, vatren doček za Vlahovića

Juve slavio u Firenci, vatren doček za Vlahovića

U prvom meču polufinala Kupa Italije u Firenci Juventus je savladao Fiorentinu 1:0, a u centru pažnje bio je doček fudbalera Juventusa i bivšeg golgetera Viole Dušana Vlahovića, koji nije bio nimalo prijateljski.

„Toplu dobrodošlicu“ ili bolje rečeno vrelu, priredili su navijači Fiorentine dojučerašnjem ljubimcu Dušanu Vlahoviću. Salve zvižduka, transparent preko čitave tribine koji ga jasno pokazuje kao izdajnika. Ali na kraju Dušan je ipak imao razlog za radost, jer je njegov Juventus, uz dosta sreće, došao do pobede i prednosti u polufinalu Kupa Italije.

Imala je Viola mnogo ozbiljnih prilika. Pošteno je Vojćeh Šćensni zaradio dnevnicu sa šest odbrana. A čak i kada nije uspeo da odbrani šut Ikonea u 47. minutu, tu se našla stativa.

Sa druge strane Stara dama je povremeno pretila, ali ti šutevi nisu bili naročito precizni. Jedini koji je išao u okvir gola uputio je upravo Vlahović, ali odlično je intervenisao Perin. Ipak, u prvom minutu nadoknade, nespretna intervencija Venturija, koji je smestio loptu u sopstvenu mrežu donela je Juventusu zlata vrednu prednost pred revanš.

Revanš u Torinu na programu je 20. aprila.

Tagovi