in

Fudbaler Mančester Sitija prvi put progovorio o jezivom sukobu sa pljačkašima

Fudbaler Mančester Sitija Žoao Kanselo prvi put je javno govorio o pljački koju su on i njegova porodica preživeli decebra prošle godine.

Portugalac je zadobio posekotine po licu nakon što je pokušao da se suprotstavi bandi, koju su činila četvorica kriminalaca.

„Moja porodica nije zaslužila da prođe kroz to. Ali to je život, na žalost takve stvari se dešavaju. Morao sam da nastavim dalje“, rekao je Žoao Kanselo prvi put govoreći medijima o strašnom incidentu.

Kanselo je tada na Instagramu napisao da je povređen nakon napada četvorice provalnika, kao i da su tom prilikom bili ugroženi i članovi njegove porodice, što ga je posebno razbesnelo, tako da nije uopšte razmišljao da li da im se suprotstavi.

“Nažalost, danas su me napale četiri kukavice koje su me povredile i pokušale da povrede moju porodicu. Kada pokažete otpor, to se dešava. Uspeli su da mi uzmu sav nakit i ostave me sa licem u ovakvom stanju”, napisao je tada na društvenim mrežama.

Izvor : Printscreen

Kanselo je nakon procene klupskog medicinskog osoblja mogao da igra u pobedi Sitija nad Arsenalom (2:1) 1. januara – dva dana nakon napada.

BBC podseća da je Portugalac, kada je imao samo 18 godina, bio suvozač u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula njegova majka.

Ranije ovog meseca 27-godišnji fudbaler potpisao je novi petogodišnji ugovor sa Građanima, koji će ga zadržati na stadionu Etihad do 2027. godine.

Žoao Kanselo je u Siti došao iz Juventusa avgusta 2019. za 60 miliona funti.

#social-embed_0

Tagovi