in

FSS zakazao skupštinu na kojoj će dobiti predsednika

FSS zakazao skupštinu na kojoj će dobiti predsednika

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković zakazao je vanrednu Izubornu skupštinu za 14. mart, objavio je FSS na svom sajtu.

Na Skupštini će posle dve godine biti izabran novi predsednik FSS. Ta funkcija je ostala upražnjenja od marta 2021. godine kada je Slaviša Kokeza podneo ostavku.

Tom prilikom će biti izabrani i novi članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

„Obaveštavaju se članovi (delegati) Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da je dana 10.02.2023. godine zamenik predsednika FSS doneo Rešenje kojim je zakazana vanredna izborna sednica Skupštine FSS XXVII saziva za dan 14. mart 2023. godine (utorak), sa početkom u 14:00 časova, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Ispod ovog obaveštenja nalazi se REŠENJE O SAZIVANJU VANREDNE IZBORNE SEDNICE SKUPŠTINE FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE XXVII SAZIVAU skladu sa odredbom iz člana 51. stav 9. Statuta FSS, Dnevni red zakazane vanredne sednice Skupštine FSS ne može se menjati. Od ovog trenutka više nije moguće izvršiti zamenu delegata koji će učestvovati u radu Vanredne sednice Skupštine FSS zakazane za dan 14. mart 2023. godine“, stoji u soapštenju.

Kandidati za novog predsednika, za sada, su nekadašnji ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda i reprezentativac Nemanja Vidić.

Vanredna skupština počeće u utorak, 14. marta, u 14.00 časova.

Tagovi