in

Čumić se zahvalio Piksiju, želi na pripreme sa Vošom

Čumić se zahvalio Piksiju, želi na pripreme sa Vošom

Fudbaler Vojvodine Nikola Čumić neće ići sa reprezentacijom Srbije u Sjedinjene Države na prijateljsku utakmicu zbog toga što je želeo da odradi pun ciklus priprema sa ekipom Vojvodine. On se tako zahvalio selektoru Draganu Stojkoviću koji na put vodi isključivo igrače iz domaćeg prvenstva, ne računajući tu igrače iz Zvezde i Partizana.

Čumić je ove godine dao šest golova u Superligi na 11 utakmica. Igra na poziciji krila ili napadača i svojevremeno je bio mladi reprezentativac Srbije. Ipak ovaj 24-godišnji Užičanin ima trenutno bitnije prioritete od toga da debituje u seniorskom timu.

„Ostaću sa saigračima u Turskoj kako bih početak prolećnog dela prvenstva dočekao maksimalno spreman“, rekao je Čumić za Žurnal.

Utakmica Srbije i SAD je 26. januara, a Čumić pojašnjava da tri godine već nije uspeo da odradi kompletan ciklus priprema. Inače Vojvodina daje dvojicu reprezentativaca za ovu utakmicu. Mirko Topić i Veljko Simić idu sa reprezentacijom i od 20. januara će biti na raspolaganju selektoru Stojkoviću.