in

Atsu i sportski direktor još nisu pronađeni

Atsu i sportski direktor još nisu pronađeni

Trener Hataja Volkan Demirel izjavio je da bivši reprezentativac Gane Kristijan Atsu i sportski direktor kluba Taner Savut još nisu pronađeni u ruševinama zgrade u Hataju posle razornog zemljotresa, koji je u ponedeljak pogodio Tursku i Siriju, prenosi “Hurijet”.

Atsu i Savut su bili na devetom spratu zgrade u Hataju sa još nekoliko ljudi. Iako su turski mediji objavili da je fudbaler Hataja izvučen iz ruševina i prebačen u bolnicu, Demirel je demantovao ovu informaciju.

„Još nema vesti o Atsuu i Savutu. Zar ne bih podelio informaciju da su pronađeni? Molim vas ne objavljujte da je neko preživeo dok ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate, a bol raste. Spasioci rade dan i noć, nadam se da će obojica biti pronađeni. Puna podrška njihovim porodicama“, rekao je Demirel.

Klupski doktor Hataja Gubrej Kaveči izjavio je da još nema informacija o nekadašnjem reprezentativcu Gane.

„Videli smo vest da je prebačen u bolnicu. Otišli smo tamo, ali njega nema. Moramo da prihvatimo činjenicu da Atsu i Savut još nisu pronađeni“, rekao je Kaveči.

Atsu (31) je prošle godine stigao u Hataj, a u nedelju uveče je postigao jedini gol za svoj timu u 97. minutu na meču protiv Kasimpaše. Prema poslednjim informacijama u zemljotresu, koji je pogodio Tursku i Siriju, poginulo je više od 11.000 ljudi.