in

Nebojša Stefanović primio treću dozu vakcine protiv koronavirusa

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović primio je u sredu ujutru treću dozu vakcine protiv koronavirusa.

On je pozvao sve pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i sve građane Srbije, da se vakcinišu ukoliko to do sada nisu uradili da bi se svi što pre vratili normalnom, svakodnevnom životu u Srbiji, prenosi Ministarstvo odbrane.

„Apelujem još jednom na sve građane da budu odgovorni prema sebi, svojim bližnjima i našoj otadžbini i da se vakcinišu. Zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Aleksandra Vučića, u našoj zemlji su dostupne sve vrste vakcina u dovoljnim količinama i uspeli smo da se do sada uspešno nosimo sa pandemijom kovida. Ne smemo dozvoliti da nam se ponovo pune bolnice i da nam raste broj novozaraženih. Lekari i medicinski radnici su nam već iscrpljeni, pokažite da ih poštujete i pomozite im da ne moraju opet da provode dane i noći u crvenim kovid zonama, boreći se za živote obolelih i tako pokažite da vodite računa o sopstvenom i o zdravlju svojih porodica“, napisao je Stefanović na svom Instagram profilu.

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Tagovi